(ВИДЕО) Последното интервју со планинарката Калина Велевска

Калина Велевска, која беше член на планинарскиот клуб ,,Трансверзалец“ и која загина на Кајмакчалан, своето последно интервју го имала направено со новинарката Неда Маретиќ, која …

(ВИДЕО) Последното интервју со планинарката Калина Велевска Прочитај повеќе »