(ВИДЕО) Какво лудило: Базен полн со туристи во Египет, а одеднаш почна да ечи „Бела циганка“

Хит од нашите простори , кој го изведува Стоја, стигна и до Египет. Ако сте биле налетување во Египет , тогаш сте имале можност да …

(ВИДЕО) Какво лудило: Базен полн со туристи во Египет, а одеднаш почна да ечи „Бела циганка“ Прочитај повеќе »