Чоколадирани вишни за двајца

Ја растопуваме чоколадата заедно со зејтинот и маргаринот. Додека е топла чоколадата се премачкуваат калапчињата по краевите така што се остава празен простор и се …

Чоколадирани вишни за двајца Прочитај повеќе »