(ФОТО) Меколи Калкин изгледа така добро, што нема да сакаме да го тргнеме погледот од него

Русокосиот Меколиј Калкин, го паметиме како симпатично момче од филмот „Сам дома“, кој дефинитивно ни го одбележа нашето детство. Па погледнете го самооо! За жал, …

(ФОТО) Меколи Калкин изгледа така добро, што нема да сакаме да го тргнеме погледот од него Прочитај повеќе »