(Видео) Костур со череп во форма на вонземјанин најден на Кавказ

Археолози од Институтот во Кавказ откриле мистериозен костур на жена, за која се претпоставува дека живеела во периодот меѓу четвртиот и шестиот век, во близина …

(Видео) Костур со череп во форма на вонземјанин најден на Кавказ Прочитај повеќе »