колешка

(ФОТО) Македонскиот пејач во афера со колешка постара од него цели три децении!?

За разлика од домашните медиуми, таблоидите во регионот многу пожестоко и поразлично ги пренесуваат информациите за познатите личности. Иако публиката понекогаш знае да забележи дека …

(ФОТО) Македонскиот пејач во афера со колешка постара од него цели три децении!? Прочитај повеќе »

(ФОТО) Водителот тајно се ожени – Си ја ќари 20. години помладата колешка

Српскиот водител Зоран Пејиќ Пеја се оженил тајно и тоа со својата 20. години помлада колешка, Драгана Качавенда. Двајцата се заколнале на вечна љубов на …

(ФОТО) Водителот тајно се ожени – Си ја ќари 20. години помладата колешка Прочитај повеќе »