Почина легендарниот англиски коментатор Џон Мотсон

На 77-годишна возраст почина легендарниот англиски коментатор на фудбалот, Џон Мотсон. Тој починал во сон, информираат англиските медиуми. Мотсон имал кариера која траела повеќе од …

Почина легендарниот англиски коментатор Џон Мотсон Прочитај повеќе »