(Видео) Ремек-делата на легендарниот композитор Eнио Мориконе

Денеска на 91 година почина музичкиот гениј, италијанскиот композитор Енио Мориконе. Легендарниот музичар во својата кариера има напишано музика за повеќе од 500 филма, а …

(Видео) Ремек-делата на легендарниот композитор Eнио Мориконе Прочитај повеќе »