Животот ѝ висеше на конец поради него – Вака сега изгледа задникот на Тамара

Дали ви се допаѓа промената кај поранешната учесничка на „Фарма“?Тамара Џуриќ се враќа на секојдневниот живот, откако некое време мина во билница поради операцијата на …

Животот ѝ висеше на конец поради него – Вака сега изгледа задникот на Тамара Прочитај повеќе »