Животот ѝ висеше на конец поради него – Вака сега изгледа задникот на Тамара

Дали ви се допаѓа промената кај поранешната учесничка на „Фарма“?Тамара Џуриќ се враќа на секојдневниот живот, откако некое време мина во билница поради операцијата на задникот.

Неодамна гостуваше кај водителката Рада Раденовиќ, каде говореше за своите здравствени проблеми, но и за својот нов дечко.

Во меѓувреме, Тамара го промени и имиџот, и има нова фризура, со која се пофали на социјалните мрежи.

[URIS id=357802]

Scroll to Top