Белгиски принц казнет со 10.400 евра за кршење на карантинот, му се брзало на журка во Шпанија

Белгискиот принц Јоаким, кој се зарази со коронавирус откако присуствувал на една забава во Шпанија, е казнет со 10.400 евра, поради кршење на мерките со …

Белгиски принц казнет со 10.400 евра за кршење на карантинот, му се брзало на журка во Шпанија Прочитај повеќе »