(Видео) Најголемиот брод во светот помина низ најтесниот канал во Грција

Најголемиот брод на светот, крузерот МS Brejmar без никакви потешкотии и проблеми мина низ тесниот Коринтски канал во Грција. Бродот е долг 196 метри и …

(Видео) Најголемиот брод во светот помина низ најтесниот канал во Грција Прочитај повеќе »