(ФОТО) Големо враќање на Хаваи кошулите!

Кога ќе помислиме на кошулите – модел Хаваи, прво нешто што ни доаѓа на ум: Том Селек или Томас Магнум – приватниот детектив од серијата …

(ФОТО) Големо враќање на Хаваи кошулите! Прочитај повеќе »