(ФОТО) Големо враќање на Хаваи кошулите!

Кога ќе помислиме на кошулите – модел Хаваи, прво нешто што ни доаѓа на ум: Том Селек или Томас Магнум – приватниот детектив од серијата “Магнум”, која беше популарна во 80-тите. Модерената млада жена веројатно не се сеќава, но Хаваи моделот беше вистински хит.

Related image

Меѓутоа, хаваи кошулата повторно се враќа, затоа што шарените цветни кошули со принт се апсолутен хит во овој момент, по многу години!

Image result for hawaii shirts

Особено ова лето, кежуал мајците со Aloha принт ќе ги импресионираат сите. Не само затоа што тие се проsирни, но, исто така, затоа што тие се удобни за носење.

Но, исто така и заради тоа што обичните фармерки или комбинацијата за плажа изгледа вистински забележлива облека, затоа набавете си барем една маица со Хаваи принт.

Scroll to Top