(ВИДЕО) Британската ѕвезда со косовско потекло Дуа Липа има „Нови правила“

Младата британска ѕвезда со потекло од Косово, Дуа Липа штотуку го претстави своето ново видео за песната „New Rules“, која воедно е седми сингл од нејзиниот неодамна објавен …

(ВИДЕО) Британската ѕвезда со косовско потекло Дуа Липа има „Нови правила“ Прочитај повеќе »