(Фото) Се сврши пратеникот на СДСМ Коста Костадинов

Се сврши пратеникот и портпарол на СДСМ Коста Костадинов. Тој сподели дека ја побарал за сопруга неговата девојка Марија Десанова и објави фотографија од свршеничкиот …

(Фото) Се сврши пратеникот на СДСМ Коста Костадинов Прочитај повеќе »