костими

Андреј Папаз Ѓоргиевски: Жените ова лето со костими за капење во реси, мажите во морнарски бои

Андреј Папаз Ѓоргиевски е релативно млад моден дизајнер и костимограф во Македонија. Има завршено студии по моден дизајн на Универзитетот ФОН и својата кариера ја започнува …

Андреј Папаз Ѓоргиевски: Жените ова лето со костими за капење во реси, мажите во морнарски бои Прочитај повеќе »

Scroll to Top