Серијата „Круна“ откри за аферата на принцот Филип што ја имал со една од грофиците

Новата сезона на серијата „Круна“ донесе голем број интересни приказни за британското кралско семејство од деведесетите години, а најмногу откри за страдањата кои ги доживеала …

Серијата „Круна“ откри за аферата на принцот Филип што ја имал со една од грофиците Прочитај повеќе »