(Видео) Кристина ја скрати косата и промовира нов имиџ

Манекенката Кристина Димитри ја промени бојата на косата. Нејзината долга руса коса ја замени со кратка темнокафена боја. Кристина со новата фризура се пофали на …

(Видео) Кристина ја скрати косата и промовира нов имиџ Прочитај повеќе »