Поранешниот на Кардашијан: Имам спиено со повеќе од 2.000 жени

Поранешниот сопруг на Клои Кардашијан, кошаркарот Ламар Одом, напишал мемоари под името Darkness to Light, во кои ја открил зависноста од секс, пренесува People. „Досега …

Поранешниот на Кардашијан: Имам спиено со повеќе од 2.000 жени Прочитај повеќе »