Поранешниот на Кардашијан: Имам спиено со повеќе од 2.000 жени

Поранешниот сопруг на Клои Кардашијан, кошаркарот Ламар Одом, напишал мемоари под името Darkness to Light, во кои ја открил зависноста од секс, пренесува People.

„Досега бев опседнат со секс толку долго што повеќе не се ни сеќавам. Зависен сум. Досега имам спиено со повеќе од 2.000 жени. Имаше премногу стриптизети, што не можам да ги избројам. Тоа не беше голема работа, но често им плаќав. Никогаш не мислев потценувачки за нив“, вели кошаркарот.

Ламар со Клои бил во бак седум години, но во текот на тој период тој спиел и со други жени. Клои на крајот открила дека Ламар ја изневерува.

„Бев шокиран и посрамотен. Сакав да го вратам времето назад. Сакав да го сокријам моето неверство, но тоа беше толку болен грев, што ми беше тешко да го сокријам. Имам проблем“, напишал Ламар.

 

 

Scroll to Top