лажни

„Вашингтон пост“ јавно објави список на лажни медиуми

Војната на мејнстрим-медиумите против лажните вести доживеа неочекуван пресврт кога американскиот устав ги означи како руска пропаганда преку нивниот алгоритам за лажни вести. „Вашингтон пост“ …

„Вашингтон пост“ јавно објави список на лажни медиуми Прочитај повеќе »

Наташа Беквалац: Алергична сум на лажни морали и лицемерие

Веќе неколку дена Наташа Беквалац ја промовира својата нова песна под името „Црта“, а според првичните реакции, изгледа дека ова ќе биде уште еден нов …

Наташа Беквалац: Алергична сум на лажни морали и лицемерие Прочитај повеќе »

ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНСКИТЕ МУДРЕЦИ – Прогласени за лажни, а се се има остварено

Парламентот ќе прикрива, штити и бира претседатели, но ние ќе му го одземеме правото на предлагање на закони и нивните измени, тоа право ќе го …

ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНСКИТЕ МУДРЕЦИ – Прогласени за лажни, а се се има остварено Прочитај повеќе »

Scroll to Top