лидери

Израел во последните 70 години извел 2.700 атентати на лидери во светот

Во својата 70-годишна историја Израел извел најмалку, 2.700 операции на атентати. Тука се вклучени и обидите со труење со радијација направени врз палестинскиот лидер Јасер …

Израел во последните 70 години извел 2.700 атентати на лидери во светот Прочитај повеќе »

Scroll to Top