Светот се прости од Лилијан Бетанкур

Според списанието „Форбс“, Бетанкур беше 14. најбогата личност на светот. Наследничката на француската козметичка куќа „Лореал“, Лилијан Бетанкур, е најбогата жена на светот која во …

Светот се прости од Лилијан Бетанкур Прочитај повеќе »