Limak Skopje Luxury Hotel – модерен луксуз со ориентален шмек

Во срцето на Скопје наскоро се отвара новиот модерен хотел „Limak Skopje Luxury Hotel“. Хотелот припаѓа на групацијата Лимак од Турција, која во Скопје го отвара првиот свој …

Limak Skopje Luxury Hotel – модерен луксуз со ориентален шмек Прочитај повеќе »