Линда Еванџелиста се врати пред камерите по козметичката процедура што ја деформираше

Педесет и седумгодишниот модел Лида Евнаџелиста првпат се врати пред камерите откако козметичка процедура ѝ остави трајна деформација пред неколку години. Таа објави фотографија на …

Линда Еванџелиста се врати пред камерите по козметичката процедура што ја деформираше Прочитај повеќе »