Лиу Боминг

(Видео) Кинеските космонаути поминаа три рекордни месеци во вселената

Трите кинески космонаути, Ние Хаишенг, Лиу Боминг и Танг Хунгбо, минаа три рекордни месеци во вселената и сега ја започнаа мисијата за враќање дома. Тие …

(Видео) Кинеските космонаути поминаа три рекордни месеци во вселената Прочитај повеќе »

(Фото) Кина лансира ракета со тројца астронаути до вселенската станица

Кина денес лансира ракета со тројца астронаути до кинеската вселенска станица „Тијангонг“. Астронаутите Ние Хаишенг, Лиу Боминг и Танг Хонгбо ќе поминат три месеци таму …

(Фото) Кина лансира ракета со тројца астронаути до вселенската станица Прочитај повеќе »

Scroll to Top