Логан Браун е првиот бремен трансроден маж кој позираше за магазинот Прајд

Логан Браун стана првиот бремен трансроден маж, кој позираше за насловната страница на изданието „Прајд“ на магазинот „Гламур“. Позираше во костум насликан на неговото тело, а насловната …

Логан Браун е првиот бремен трансроден маж кој позираше за магазинот Прајд Прочитај повеќе »