„Нетфликс“ ќе снима продолжение на серијата „Луди 70-ти“

„Нетфликс“ планира да снима продолжение од популарната хумористична серија од деведесетите години „Луди 70-ти“. Тие сега сакаат продолжението да го насловат „Луди 90-ти“. Во продолжението …

„Нетфликс“ ќе снима продолжение на серијата „Луди 70-ти“ Прочитај повеќе »