Роднина на кралицата Елизабета обвинет е за силување 11- годишно момче

Лордот Маунтбатен е обвинет за злоупотреба на 11-годишно момче во дом за деца, 43 години по неговата смрт. Артур Смит тврди дека во 1977 година, …

Роднина на кралицата Елизабета обвинет е за силување 11- годишно момче Прочитај повеќе »