Ќе се жени Сајмон Кауел по осум години врска со Лорен Силверман

Познатиот член на жирито на „Britain’s God Talent“ и „America’s Got Talent“, Сајмон Кауел, следниот месец ќе се жени со својата свршеница Лорен Силверман која ја …

Ќе се жени Сајмон Кауел по осум години врска со Лорен Силверман Прочитај повеќе »