(ВИДЕО) Путин, плива, нурка, лови по леденото сибирско езеро – Објавен документарецот

Својата авантура ја забележал со „GoPro“ камера, а таа снимка сега е објавена, заедно со останатите видео-клипови и фотографии, вклучувајќи ги и оние направените со …

(ВИДЕО) Путин, плива, нурка, лови по леденото сибирско езеро – Објавен документарецот Прочитај повеќе »