Ловци на урагани прелетале над „Ирма“ – Погледнете како изгледа средиштето на најсилната олуја

Ловци на урагани снимиле „окото“ на ураганот Ирма. Капетанот Фил Бленчер управувал со леталото со мисија собирање меторолошки податоци со чија помош ќе се предвиди …

Ловци на урагани прелетале над „Ирма“ – Погледнете како изгледа средиштето на најсилната олуја Прочитај повеќе »