Ловци на урагани прелетале над „Ирма“ – Погледнете како изгледа средиштето на најсилната олуја

Ловци на урагани снимиле „окото“ на ураганот Ирма.

Капетанот Фил Бленчер управувал со леталото со мисија собирање меторолошки податоци со чија помош ќе се предвиди следното движење на Ирма.

Државата Флорида моментално се соочува со големи временски непогоди и секојдневно се извршуваат акции за евакуација на жителите.

Scroll to Top