Не се разведуваме

Поранешниот премиерот Љубчо Георгиевски и неговата супруга Снежана  демантираат дека се разведуваат по 30 години брак. Откако беше објавено за нивниот наводен развод, и двајцата …

Не се разведуваме Прочитај повеќе »