Не се разведуваме

Поранешниот премиерот Љубчо Георгиевски и неговата супруга Снежана  демантираат дека се разведуваат по 30 години брак. Откако беше објавено за нивниот наводен развод, и двајцата супружници рекле  дека тоа е лага.

„Во трите децении заеднички живот со мојот сопруг не еднаш сме биле соочени со објавувани дезинформации и ноторни лаги, ставајќи не’ во позиција да објавуваме деманти“, рекла Снежана за галма.мк.

 

Таа додава дека нивниот личен живот и нивната приватност е под нивото на нивното достоинство е и дека не сакаат да се  занимаваат со  злонамерни инсинуации.

„Но,  бидејќи станува збор за тенденција со умисла: уривање на нашиот углед, изрично ја демантирам веста за нашиот ‘наводен развод’. Значи, заедно сме и така ќе биде сè додека меѓу нас битисува сведоштвото на библиска љубов којашто планини преместува“, изјавила Снежана.ниот премиер.

 

Scroll to Top