(Фото) Мијалков стана Кокаињо, Ивона игра за „Тифани“

Никола Груевски во дрес на Бразил, со стегач на главата, на кој пишува Робињо, им стана инспирација на твитреџиите во пресрет на мундијалот. И новинарката …

(Фото) Мијалков стана Кокаињо, Ивона игра за „Тифани“ Прочитај повеќе »