(ВИДЕО) Сите лудуваат по новиот хит на Рада Манојловиќ

По албумот „Метропола“ кој одлично мина, Рада го исфрли и новиот синг „Спиј мирно“, за кој текстот го работеше Драган Брајовиќ Браја. Се работи за …

(ВИДЕО) Сите лудуваат по новиот хит на Рада Манојловиќ Прочитај повеќе »