(ВИДЕО) Таа добива 10.000 евра бакшиш за една ноќ – Со нејзиниот хит ќе лудувате до зори

Се случувало да ми кажат: „Немам повеќе, се ти дадов, единствено кожата од грбот да ја скинам“, а јас им велам: „Нема врска, можете и …

(ВИДЕО) Таа добива 10.000 евра бакшиш за една ноќ – Со нејзиниот хит ќе лудувате до зори Прочитај повеќе »