(Видео) Венеција исчезнува, најголеми поплави во градот по 1966 година

Локалните власти во Венеција соопштија дека во градот се забележани најголемите поплави од 1966 година. Целиот град е под вода, а плимата достигнала и до …

(Видео) Венеција исчезнува, најголеми поплави во градот по 1966 година Прочитај повеќе »