Луис Артур е новиот принц на Кејт и Вилијам

Војводата и војвотката од Кембриџ, Вилијам и Кејт, соопштија дека нивното трето дете ќе се вика Луис Артур. Официјалното име на новороденчето ќе гласи – Неговото …

Луис Артур е новиот принц на Кејт и Вилијам Прочитај повеќе »