Поранешен пилот ја тужи државата затоа што мисли дека војската му го уништила сексуалниот живот

Поранешниот британски пилот Луис Вабартон ја тужи државата затоа што смета дека војската му го уништила сексуалниот живот. Тој бара оштета од 200.000 фунти од …

Поранешен пилот ја тужи државата затоа што мисли дека војската му го уништила сексуалниот живот Прочитај повеќе »