Фејсбук блокирал политичар поради презимето

Локален политичар од Белгија неодамна стана вест број еден откако Фејсбук ја забрани неговата кампања поради безобразното презиме. Од Фејсбук сметале дека презимето на Лук …

Фејсбук блокирал политичар поради презимето Прочитај повеќе »