(Видео) Картинг-возач доби суспензија од 15 години, затоа што го удрил противникот со браник

Картинг-возачот Лука Карбери доби забрана за учество на трките во период од 15 години, откако во октомври минатата година со браник го удри неговиот противник …

(Видео) Картинг-возач доби суспензија од 15 години, затоа што го удрил противникот со браник Прочитај повеќе »