Соња Вуксановиќ во полиција испрашувана за убиството на Радуловиќ

Соња Вуксановиќ била сослушана како граѓанин, како и сите останати кои биле затечени во локалот во кој непознат напаѓач го застрелал Лука Радиловиќ. Радуловиќ во …

Соња Вуксановиќ во полиција испрашувана за убиството на Радуловиќ Прочитај повеќе »