лукот

Лукот одличен лек во борбата против хиперлипидемија

Сите знаеме дека лукот е здрав, а сега тоа е и официјално потврдено. Еве за што се работи. Светската здравствена организација неодамна објави дека лукот …

Лукот одличен лек во борбата против хиперлипидемија Прочитај повеќе »

Лукот поефикасен од антибиотиците против бактериското труење со храна

Ако се чувствувате лошо поради труењето со храна и имате чувство дека повеќе не ви се јаде, тогаш лукот е вистинско решение за вас. Докажано …

Лукот поефикасен од антибиотиците против бактериското труење со храна Прочитај повеќе »

Scroll to Top