Сатанистички храм го тужи Netflix за 150 милиони долари за користење на нивна статуа

Netflix и Warner Brothers добија тужба од 150 милиони долари, од религиозна група, обвинувајќи ги филмските компании дека ја прекршиле трговската марка и ја повредиле …

Сатанистички храм го тужи Netflix за 150 милиони долари за користење на нивна статуа Прочитај повеќе »