лута

(трет дел) Лута пиперка против рак, простата и леукемија

Kapsacin – чудотворен молекул од црвената пиперка Кога во ноември 2007 година Бинсхот, Бин и Вулфс, професори од Медицинскиот факултет на Универзитетот Харвард, успеале да …

(трет дел) Лута пиперка против рак, простата и леукемија Прочитај повеќе »

(втор дел) Лута пиперка против рак, простата и леукемија

Лутата пиперка е добра за подобрување на циркулација на крвта, спречување крвавење и отстранување болка. Сега си го поставувате прашањето која лута пиперка и во …

(втор дел) Лута пиперка против рак, простата и леукемија Прочитај повеќе »

Scroll to Top