Најстарата личност во Европа го слави 117. роденден со вино и шампањ неколку дена по победата на коронавирусот

Најстарата личност во Европа, Луција Рандон, позната како сестра Андре, денеска, со шампањ, црвено вино и со омилениот десерт го прослави 117. роденден, само неколку …

Најстарата личност во Европа го слави 117. роденден со вино и шампањ неколку дена по победата на коронавирусот Прочитај повеќе »