Лужњики

Зошто Путин прв доби чадор на пиедесталот?

Кога на церемонијата на доделување на медалите за најдобрите на фудбалското СП во Москва заврна дожд, речиси инстантно обезбедувањето пронајде чадор за рускиот претседател, Владимир …

Зошто Путин прв доби чадор на пиедесталот? Прочитај повеќе »

Scroll to Top